Startpagina Twitter Facebook Adverteren Meedoen Dochterpagina's

Adverteren op uwpagina.be startpagina

uwpagina.be is sinds 2017 online. Iedere dag komen er unieke bezoekers langs op uwpagina.be startpagina maar het is nog te vroeg om te zeggen hoeveel dit er gemiddeld per dag zijn.

Er kan op verschillende manieren geadverteerd worden op de website van uwpagina.be. U kunt om te o.a. adverteren met drie verschillende banners op de voorpagina van uwpagina.be startpagina. Ook is het mogelijk om een tekstlink te plaatsen. Dit kan zowel sitewide als alleen op de homepage.

Banner afmetingen en tarieven per jaar

Tekstlink tarieven per jaar

 • U kunt op uwpagina.be een sitewide tekstlink plaatsen. U link wordt dan geplaatst in de rubriek 'In de spotlight'. Uw link is dus zichtbaar op alle pagina's van uwpagina.be. De kosten voor deze link bedragen 115,00 euro per jaar
 • U kunt ook op de homepage in een rubriek naar keuze, een tekstlink plaatsen. De prijs voor deze link is 55,00 euro voor een jaar
 • Wilt u de link op de homepage, maar dan vetgedrukt? Dit is mogelijk voor 65,00 euro voor een jaar
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Stuur dan een e-mailbericht via ons e-mailformulier. U krijgt binnen 24 uur een reactie.

  Dochterpagina's van uwpagina.be startpagina

  De mogelijkheden en tarieven die hier besproken zijn gelden alleen voor de voorpagina van Startpaginaz startpagina en de linker 234x60 pixes banner positie. Bij de dochterpagina's gelden andere voorwaarden en worden daarnaast ook nog beheert door derden. Iedere dochterpagina heeft zo z'n eigen onderwerp en eigen tarieven. Op alle dochterpagina's vindt u een link naar een contact formulier waarmee u in contact kunt komen met de beheerder van die bewuste dochterpagina.

  Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur van Kliq Internet.